Privacy Statement

Wij verstrekken vastgoedfinancieringen voor investeringen in Nederlands vastgoed aan professionele vastgoedbeleggers en –ontwikkelaars in Nederland en daarbuiten. Wij doen dat door kapitaal aan te trekken bij gerenommeerde institutionele beleggers en banken. Wij richten ons daarbij op het aangaan van een langdurige relatie, zowel met leningnemers als met kapitaalverschaffers.

Om op een goede manier kredietbeslissingen te kunnen nemen en om aan alle wet- en regelgeving te kunnen voldoen, is het van belang dat wij diverse gegevens verzamelen en beoordelen, waaronder persoonsgegevens. Natuurlijk gaan wij zorgvuldig met deze persoonsgegevens om. Hieronder is nader toegelicht hoe wij dat doen.

Over ons

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van de door u aangeleverde gegevens. U kunt ons bereiken via:

Rax Finance B.V.
Afdeling Accountmanagement
J.J. Viottastraat 29
1071 JP Amsterdam
Info@raxfinance.nl

Zorgvuldige omgang

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We hanteren dit privacybeleid wat we van tijd tot tijd kunnen wijzigen.

Persoonsgegevens

Wij verwerken uw gegevens. Bezoek je onze website, dan kunnen we ook uw IP nummer opslaan voor analyse doeleinden. We kunnen analysecookies gebruiken voor analyse van het gebruik van onze website.

Doeleinden gebruik

De gegevens worden uitsluitend in het kader van onze vastgoedfinanciering activiteiten gebruikt. We sturen u onze nieuwsbrief en kunnen u via email ook op de hoogte houden van de activiteiten en evenementen die we organiseren.

Delen

Uw gegevens worden gedeeld met een externe partij die RDD toetsingen uitvoert. De uitwisseling van gegevens voldoet aan alle wettelijke eisen en vindt beveiligd plaats. Verder worden uw gegevens met niemand gedeeld. Rapportages over de leningportefeuille vindt geaggregeerd plaats en zijn niet herleidbaar tot individuen.

Wijzigen, inzage, correctie of verzet

Wilt u wijzigingen in uw gegevens doorgeven? Of wilt u inzage in uw gegevens, u kunt ons altijd bereiken via onze contactgegevens.

Bewaren

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk, maar om vervolgaanvragen makkelijker te kunnen beoordelen bewaren we uw gegevens voor een langere periode. Wilt u dat niet, u kunt ons op ieder moment vragen uw gegevens te verwijderen. Natuurlijk geven wij dan direct gehoor aan uw verzoek.

Beveiliging

Voor de bescherming van uw persoonsgegevens hebben we fysieke, technische en organisatorische maatregelen getroffen. De gegevens die u mogelijk invult op onze website, worden versleuteld verzonden.

Vragen en contact

Vragen of opmerkingen over ons privacybeleid? Stuur een bericht naar info@raxfinance.nl

U kunt altijd contact opnemen met ons, ook bij eventuele klachten. Mocht u er met ons niet uitkomen, dan kunt u meer informatie vinden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.